Leven in balans

stress klachten en burnout verschijnselen

Je bent wat je eet! 

Gezond eten, een hot topic in de media tegenwoordig. 

Biologisch, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, suikervrij, raw food, lactose vrij...


Maar wat is nu eigenlijk de juiste manier van eten?


Een gezond eetpatroon bestaat uit goede dagelijkse voedingsgewoontes, die gebaseerd zijn op variatie, evenwicht en matigheid. Af en toe "zondigen" is geen enkel probleem zolang de dagelijkse gewoontes maar goed zijn.

Sabine Martens 

Ayurveda is een traditionele geneeswijze inheems aan het Indiase subcontinent. Hedendaagse praktijken afgeleid van Ayurvedischetradities worden heden ten dage gerangschikt onder de alternatieve geneeswijzen. Ayurveda is een discipline van de Upaveda of "extra kennis" vanuit de Vedische traditie.

Evelien Van de Walle

Toen ik in 2005 na gezondheidsklachten een ellenlange lijst van voedselintoleranties en allergieën bleek te hebben, begon mijn zoektocht.  Eerst uit pure noodzaak, maar al gauw werd ik gebeten door de microbe om op zoek te gaan naar goede en gezonde voeding. In deze tijden met diverse theorieën over voeding, is dat best een queeste… Want gezonde voeding, wat is dat?! Ik probeerde tal van zaken uit, maar bleef telkens een stuk op mijn honger zitten.  Soms voelde ik me door een bepaalde voedingsstijl wel beter, maar toch bleven de allergieën nog fel aanwezig.


Bewust leven en eten is de filosofie van Ilse Cuvelier. Met Illie Mangaro heeft Ilse haar eigen stek gecreëerd waar ze deze overtuiging met haar gasten kan delen. 

IllieMangaro’s keuken vertelt het verhaal van Ilse’s reizen. Elk gerecht is een mix van authentieke ingrediënten uit de verschillende wereldkeukens. Onder het motto "let food beyourmedicine" kiest Ilse steevast voor pure en zoveel mogelijk biologische ingrediënten

Tijdens onze lunchmeetings word je verwend met …  Dit enkel op reservatie de dag voordien vanaf 10 personen.

Kortom, gezond en bewust om vol energie je namiddag in te gaan!


IIllie Mangaro