Leven in balans

stress klachten en burnout verschijnselen

Adviesblog

Geef me vijf minuten van je tijd om in te zien dat bewuster leven een groot inpakt kan hebben op je gezondheid.

Posted by rose marie van wijnsberghe on May 17, 2018 at 6:25 AM

Je kent ze wel, de producten met hun geurtjes die je gebruikt bij je dagelijkse verzorging, in je huishouden, in je auto, ... De reclame stelt ze voor als producten die je fijn gevoel geven. Maar geven ze je wel een fijn gevoel? Misschien het eerste moment wel en daarna? De invloed van deze chemische stoffen hebben een grote invloed op ons leefomgeving nu en voor je kinderen.

De visie van Vigores Health is bewust kiezen voor producten die je gezondheid bevorderen. Naast het werken met Phyto 5 producten bij de behandelingen zocht ik naar een onderhoudsproduct die paste in de visie van Vigores Health. De producten van EM Agriton zijn op mijn pad gekomen. Getest in ons huishouden, de tuin en bij onze visput. En heel tevreden over. Resultaat waren verbluffend. Ook eigenaars van paarden, honden, katten, kippen, koikappers, zwemvijvers, siertuinen en moestuinen zijn er tevreden over.


Wat is Agriton?

Agriton is leverancier en producent van natuurlijke producten voor onder ander voor in je huishouden, je tuin en je dieren. Deze producten zijn erop gericht om de chemische, fysische en biologische aspecten in de kringloop bodem-plant-dier-organisch materiaal te verbeteren.


Product in de kijker

Wipe&clean ( probiotica) is niet alleen ecologisch schoon, maar ook probiotisch. Het is veel meer dan alleen thuis, maar het zorgt er ook voor dat je omgeving gezond (milieubevorderend) wordt. Wat op zicht een mooi gedachte is.


Zo werkt het

Wipe & Clean zorgt ervoor dat de goede micro-organismen in de meerderheid zijn en zo de werking van schadelijke micro-organismen onderdrukken. Zo ontstaat, van nature, een aangename en frisse omgeving.Voordelen

  • eenvoudig: 1 product voor alle toepassingen
  • goed voor de mens, dier en natuur
  • grondige reiniging, langdurige frisheid
  • zuinige dosering
  • ecologische verpakking
  • effectieve geurbestrijding
  • schadelijke bacteriën worden terug gedrongen door de probiotica


Gewoon, natuurlijk schoon

Wipe & Clean is een 100% natuurlijk probiotisch en ecologisch schoonmaakmiddel gebaseerd op EM -technologie (Effectieve Micro-organismen).

Interesse na de vijf minuten en je wilt meer weten welke producten EM Agriton aanbiedt? Bekijk dan de website, www.agriton.be.

Wil je een bestelling plaatsen? Er zijn twee mogelijkheden. Voor kleine bestellingen kunnen worden afgehaald worden bij Vigores Health. Grote bestelling kan je rechtstreeks aanvragen bij www.agriton.be. Deze worden dan bij je thuis afgeleverd.Als je een bestelling plaats, vermeld je dan even dat je in contact bent gekomen door mij, Anja Plets. Alvast bedankt.


Categories: Leven in balans

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments