Leven in balans

Kwaliteitsvolle therapeuten en behandelingen

Adviesblog

Wat zijn de krachtplekken in je huis in 2018

Posted by rose marie van wijnsberghe on February 7, 2018 at 8:40 AM


 

Wat zijn de krachtplekken in je huis in 2018


De lente begint volgens de Chinese zonnekalender nu zondag al (al voelt het nog niet echt zo aan)! Vier februari is ‘Lap Chun of Li Chun dag’ en betekent letterlijk ‘Lente Begint’.

Eigenlijk voel je de lente al ‘hangen’ in de lucht. De vogels geven hun eerste lentetonen af, de sapstroom komt terug op gang in de bomen en de eerste krokussen komen uit de grond.

Je voelt misschien zelf al dat eerste sprankeltje lente energie, het verlangen naar de lente, het verlangen om terug meer buiten te komen, om te genieten van mooi lenteweer en je plannen concrete vorm te geven?

Op Lap Chun begint ook het jaar van de Yang Aarde Hond officieel. De nieuwe jaarenergie van 2018 is hiermee ook volledig gesetteld in onze huizen. Elk jaar verandert de energie in je huis. Elk jaar heb je dan ook bepaalde krachtplekken in je huis.

Deze energie kan je bewust gebruiken om zelf meer in flow te zijn met de jaarenergie, om een makkelijker jaar te hebben en om jouw doelen te helpen ondersteunen. 

Wist je dat je huis hier 20 à 30% invloed op heeft?

Wat zijn de krachtplekken in jouw huis in 2018? Welke kamers in je huis geven je meer flow in 2018 en helpen jouw doelen ondersteunen? En hoe kan je deze energie bewust gebruiken? Je ontdekt het in deze blog: Wat zijn de krachtplekken in 2018?


Ps: Er is een Chinees volksgeloof dat zegt dat op Lap Chun dag het veel gemakkelijker is om een ei op een glad oppervlak recht te laten staan, omdat op Lap Chun Day de 'Qi' of de energie van de aarde het sterkste is.


Het in balans brengen van verse kippeneieren was een traditioneel Lap Chun-ritueel in China


An Sterken 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments